El Club Parapent Les Malloles és una associació sense ànim de lucre que neix el 2012 arran de la coincidència freqüent de diferents pilots en una mateixa zona de vol durant diverses temporades. Per a poder tenir capacitat de millorar-ne les condicions, es decideixen a formar un Club amb l’objectiu principal de fomentar el desenvolupament i la pràctica esportiva del parapent.

Els membres que formen part d’aquest club són els que habitualment volen a les zones de vol de l’Anoia, principalment Les Malloles i, en menor mesura, el Puig Aguilera, entre altres.

VOLAR EN PARAPENT

El parapent és una de les formes més pures i simples de poder experimentar les sensacions de volar. Mescla aire i muntanya amb una expressió de llibertat inigualable. Res és comparable a deixar de tocar el terra amb els peus i elevar-se en l’aire. Sols tu i la naturalesa. Sensacions emocionants, paisatges i un entorn que de cap altra manera es pot viure amb tanta intensitat.

APTE PER A TOTHOM

Qualsevol persona pot ser capaç de sentir què és volar com els ocells, ja que no es requereix cap requisit físic concret per a practicar aquest esport aeri. Si vols viure aquesta experiència única i incomparable, et recomanem que contactis amb els pilots professionals de la zona.